Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Russisk rødbedesuppe

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 l vand
 2 oksebouillonterninger
 2 rødbeder
 2 gulerødder
 2 mellemstore kartofler
 2 porrer
 2 løg
 1 grøn peber
 2 stilke bladselleri
 1 persillerod
 Citronsaft
 Salt og peber
 Creme fraiche
 Bacon i tern, ristede
Fremgangsmåde:

Grønsagerne renses, skylles og skæres i fine stykker.
Koger i 1 liter vand tilsat en oksebouillonterning, til grønsagerne er møre (ca. 30 - 45 minutter).
Grønsagerne tages op og blendes, hvorefter de atter kommes tilbage i suppen.
Suppen jævnes med 1 spsk. creme fraiche.
Der smages til med citronsaft samt salt og peber.
Serveres portionsanrettet med en klat creme fraiche midt i tallerkenen samt et drys purløg og ristede bacontern.

Serveres med groft brød til.


Opskriften er skrevet af: Solde, 28-08-2003 09:19, redigeret: 20-09-2003 20:40

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5635 der ser denne opskrift.