Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Rødbedesalat med æble og kapers

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 små rødbeder
 1 æble
 10 - 12 store kapers
 2 tsk. dijonsennep
 2 spsk. hvidvinseddike
 2 spsk. koldpresset madolie
 Salt og peber
Fremgangsmåde:

Rødbederne skrælles og rives groft.
Rødbederne blancheres i kogende vand og afkøles i en sigte.
Æblet skrælles og skæres i terninger.
Sennep, eddike, salt, peber og olie piskes sammen, og dressingen vendes med æble, rødbede og kapers.

Opskriften er skrevet af: Solde, 28-08-2003 09:25, redigeret: 20-09-2003 20:43

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6570 der ser denne opskrift.