1 dl. friskpresset appelsinsaft ½ rød peberfrugt ½ rød chili 2 fed hvidløg 2 tsk. fintrevet frisk ingefær havsalt og peber fra kværn Fremgangsmåde:
Pastapennene koges og skylles med koldt vand, drypper af. Kyllingebrysterne steges i ovnen 40 minutter ved 200 grader i ildfast fad, skæres i fine skiver
Marinaden laves af appelsinsaften, meget finthakket peberfrugt og chili, fintrevet hvidløg, ingefær, salt og peber.
Pasta, kylling og rejer vendes i marinaden.
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2001 14:41, redigeret: 07-11-2002 11:57
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadFrokostRetter med kyllingRetter med rejerSalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: God og sund!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 26156 der ser denne opskrift.