Ingredienser: 10 g gær 2 dl vand 100 g hvedemel 1 spsk. salt 200 g kogte kolde kartofler 400 g hvedemel Fremgangsmåde:
Gæren smuldres og udrøres med vand. 100 g hvedemel tilsættes. Piskes ensartet. Denne fordej stilles til hævning i 1 time. Derefter rives kartoflerne groft, og tilsættes sammen med mel og salt. Æltes godt. Hæver endnu 1 time. Formes til 2 lange tynde flutes. Hæver 45 minutter. Pensles med æg og snittes på tværs.
Bager 25 minuttter ved 200 grader.
Opskriften er skrevet af: Vibbe, 29-08-2003 16:57, redigeret: 20-09-2003 22:00
Andre opskrifter skrevet af Vibbe
Findes i følgende kategorier: BrødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7071 der ser denne opskrift.