Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Flutes med kartoffel

Lækre flutes, som holder sig friske længe.

Mængde/antal pers: 2 stk.

Ingredienser:
 10 g gær
 2 dl vand
 100 g hvedemel
 1 spsk. salt
 200 g kogte kolde kartofler
 400 g hvedemel
Fremgangsmåde:

Gæren smuldres og udrøres med vand. 100 g hvedemel tilsættes. Piskes ensartet. Denne fordej stilles til hævning i 1 time. Derefter rives kartoflerne groft, og tilsættes sammen med mel og salt. Æltes godt. Hæver endnu 1 time. Formes til 2 lange tynde flutes. Hæver 45 minutter. Pensles med æg og snittes på tværs.

Bager 25 minuttter ved 200 grader.

Opskriften er skrevet af: Vibbe, 29-08-2003 16:57, redigeret: 20-09-2003 22:00

Andre opskrifter skrevet af Vibbe
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5658 der ser denne opskrift.