Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Chapatti, indiske brød

Lækre pande bagte brød som inderne spiser til deres currys
De her minder meget om enchildas og tortillias, og kan bruges på samme måde, fyldes med salat, kød og dressing.


Mængde/antal pers: ca 6

Ingredienser:
 300 g mel
 vand
 margarine eller smør
 en knisp salt


Fremgangsmåde:

Melet vejes af, og hældes i en skål med en anelse salt.
Tilsæt vand lidt efter lidt, og rør rundt i mellemtiden.
Det skal blive til en samlet dej, som ikke er for tør, og som kan ældtes i hånden uden at klistre.
Tag en lille håndfuld dej af gangen, og rul den tyndt ud på et meldrysset bord.
Når dejen er så tynd som mulig, og ca firkantet, smørres et tyndt lag blød margarine ud over dejen.
Rul dejen sammen som man ruller en pandekage sammen, og rul dejen tyndt ud, i en firkantet eller rund form, som passer til din pande.
Smelt 1 spsk smør på panden.
Bag dejen på panden, ca. 2-3 minutter, til den virker bagt, og får brune, halvsorte pletter på.
Vend dejen, og bag den færdig.
Server dine varme chapatti, med smør på, til en curry, veggie devil, eller fyld den med salat, kød og dressing, som hos pizzamanden.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 29-08-2003 18:42, redigeret: 12-09-2008 12:30

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Brød Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16539 der ser denne opskrift.