Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Cream tea (scones med flødeskum)

I Enland kalder de disse fyldte scones for cream tea. De spises til eftermiddags teen i England, prøv det.

Mængde/antal pers: 6 stk

Ingredienser:
 6 scones med eller uden rosiner


 1/4 l piske fløde
 1 tsk vanilje sukker
 1 spk flormelis
 6 spsk jordbær syltetøj
Fremgangsmåde:

De frisk agte, evt lune, scones flækkes, og fløden piskes til flødeskum, pisk den godt, så den holder faconen.
Bland flormelis og vaniljesukker i, med en ske, og fyld blandingen i en sprøjte pose.
Sprøjt flødeskum på bundende af sconesne, og top med 1 spsk syltetøj på hver.
Læg toppen af sconen skråt oven på som låg, og anret sconsne på en fad, server til eftermiddags teen, sammen med agurke sandwiches.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 04-09-2003 23:56, redigeret: 20-09-2003 22:45

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Søde sager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6267 der ser denne opskrift.