|
|
    
|
|
Pistacierulle
Konfekt rulle med pistacie masse, marcipan og nougat, overtrukket med et tykt lag mørk chokolade. Mmmmm......en julegodte
Mængde/antal pers: 1 stk
|
|
Ingredienser:
300 g råmarcipan
150 g blød nougat
100 g pistaciemasse
150 g mørk chokolade
sølvstøv
usaltede pistacienødder
Fremgangsmåde:
Marcipanen rulles ud imellem 2 store lag madfilm, til 15x20 cm. Fjern det øverste lag madfilm bagefter. Nougaten skæres i tynde skiver, og lægges ovenpå. Pistaciemassen smøres over, og det rulles sammen som en roulade. Tryk godt fast undervejs, så der undgås luftbobler indeni. Stil rouladen i køleskabet, imens chokoladen smeltes, og tempereres. Overtræk rouladen med et tyndt lag chokolade, og lade det stivne lidt. Overtræk den igen, og pynt med pistacienødder og sølvstøv ovenpå. Sæt rullen i køleskabet til den skal spises.
|
|
Opskriften er skrevet af: kitty kat, 05-09-2003 20:47, redigeret: 20-09-2003 23:09
Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier: Søde sager Julesmåkager og -godter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6787 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|