Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ribsdessert

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 75 g smør eller margarine
 1 dl hvedemel
 2 spsk Sukker


 Fyld:
  l ribs
 Flormelis efter smag
 1 dl piskefløde
 2 bananer
Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne til dejen. Stil den i køleskab i 10 minutter. Stil ovnen på 225.
Rul dejen ud på bagepapir til en 25 cm rund plade eller til fire mindre. Prikkes med en gaffel. Bages midt i ovnen, til kagen er gyldenbrun, ca. 7 minutter.
Tag et par fine ribsklaser fra. Skyl dem, og læg dem til tørre.
Rib og skyl resten af ribsene, og mos dem let med en gaffel. Bland florsukker i, til de er tilpas søde.
Pisk fløden, og bland den i ribsmosen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver.
Dæk den kolde bund med bananskiverne. Læg ribsmosen ovenpå, og pynt til sidst med ribsklaserne. Serveres straks, så bananerne ikke bliver sorte.

Opskriften er skrevet af: Solde, 06-09-2003 20:45, redigeret: 20-09-2003 23:33

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5353 der ser denne opskrift.