Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkungryde

en nem og sund lille hverdagsret

Mængde/antal pers: 3 pers

Ingredienser:
 3 gulerødder
 1 løg
 2 fed hvidløg
 1/2 dåse majs
 300 g kalkun kød i tern
 250 g champignoner
 1 rød peber frugt
 1 dåse flåede tomater,
 2 spsk tomatpuree
 salt, peber
 vand, efter behov
 eller hønsekøds boullion, lavet med 1/2 boullion terning i 1/2 l vand.
Fremgangsmåde:

Løget pilles og skæres i tern.
Hvidløget pilles og presses.
Champignonerne renses fri for jord, skylles og skærres i skiver. Gulerødderne skrælles og skærres i tykke skiver, kernerne fjernes fra peberfrugten, og den skæres i strimler.
Olien varmes op i en stege gryde, hvidløg og løg steges blanke heri.
Tilsæt kalkunkødet i tern,steg det i ca 4 minuter, til det er brunet. tilsæt champignonerne, lad dem stege i et par minutter.
Krydr med salt og peber, og tilsæt gulerodsskiverne og peberfrugten.
rør godt rundt i retten, og tilsæt de flåede tomater, tomatpureen, majs og paprika.
Lad retten simre under låg, i ca 30 minutter.
Tilsæt vand undervejs hvis retten kræver det.
Retten smages til med salt, peber samt paprika.

Server retten til pasta eller kartoffelmos.





Opskriften er skrevet af: kitty kat, 12-09-2003 08:35, redigeret: 21-09-2003 15:19

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25989 der ser denne opskrift.