Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rejesalat

Mængde/antal pers: ca. 10 portioner

Ingredienser:
 2 kg mellemstore rejer med skal
 2 l blandet salat
 500 g grønne ærter
 10 radiser
 Sauce:
  dl friskpresset citronsaft
 3/4dl rørsukker
  tsk Colmans sennepspulver
  dl finthakket dild
 Pynt:
 æg
 citron
 dild
Fremgangsmåde:

Pil rejerne. Skyl salaten. Skær radiserne i skiver. Bland ingredienserne til saucen.
Bland salatingredienserne i en skål. Pynt med æg, citron og dild. Server saucen i en skål ved siden af.


Opskriften er skrevet af: Solde, 12-09-2003 23:33, redigeret: 21-09-2003 16:02

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med rejer 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13590 der ser denne opskrift.