Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Luxus islagkage med marcipan

Vidunderlig islagkage.

Mængde/antal pers: 8 personer

Ingredienser:
 2 x2æg
 2 x4 spsk. sukker
 2 x 1tsk. vanillesukker
 2 x 2 dl. piskefløde


 Fyld:
 Ca. 100 g rå marcipan
 dl cognac (sherry eller portvin)
 40 g valnødder
 40 g mørk chokolade


 Pynt:
 Mørke chokoladekringler


Fremgangsmåde:

Lav en portion is ad gangen.
Pisk æg og sukker + vanilliesukker godt. Stiftpisket fløde vendes forsigtigt i. Denne portion fryses i en springform. Når dette er frosset, (det tager et par timer), kommes fyldet ovenpå.
Fyld:
Marcipanen røres blød med cognacen og smøres over isen. Ovenpå drysses valnøddekerner og chokolade. Herover kommes samme portion ismasse som i bunden. Fryses igen i mindst et par timer. Tages ud af fryseren en god halv time, inden den skal nydes.
Pyntes med chokoladekringler.


Opskriften er skrevet af: Vibbe, 13-09-2003 12:22, redigeret: 21-09-2003 18:08

Andre opskrifter skrevet af Vibbe
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10878 der ser denne opskrift.