Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Spaghetti m/spicy spinat, rejer, løg - og tomattopping

Meget sund og fedtfattig ret - god måde at få spinat på - hvis du bruger grovspaghetti, så er det bare oversundt

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 ca 200 g spaghetti
 1 løg
 2 fed hvidløg
 250 g spinat (frossen spinat i kugler)
 150 g rejer (frosne)
 ½ ds. kokosmælk (kan erstattes af mælk eller bouillon)
 ½ dl vand
 1 spsk olie


 Krydderier: salt, hvidløgssalt, peber & lemon, currypaste


 2 tomater til topping
Fremgangsmåde:

Spaghettien koges efter anvisningen på pakken.

Svits presset hvidløg og hakket løg i olien.
Kom den frosne spinat i + vand og kokosmælk i. skru ned til jævn (medium) varme og lad det varme til spinaten er tøet op. Rør af og til.
Smag til med krydderierne.
Tilsæt de frosne rejer og varm til rejerne er tøet op.

Arrangér hver portion. Server blandingen ovenpå spaghetti og med tomater, skåret i små tern ovenpå. Er dejlig friskt og giver flot farve til den grønne spinat.


Opskriften er skrevet af: sujo, 15-09-2003 17:46, redigeret: 18-09-2003 23:02

Andre opskrifter skrevet af sujo
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med rejer Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9619 der ser denne opskrift.