Spaghetti m/spicy spinat, rejer, løg - og tomattopping
Meget sund og fedtfattig ret - god måde at få spinat på - hvis du bruger grovspaghetti, så er det bare oversundt
Mængde/antal pers: 2 pers
Ingredienser: ca 200 g spaghetti 1 løg 2 fed hvidløg 250 g spinat (frossen spinat i kugler) 150 g rejer (frosne) ½ ds. kokosmælk (kan erstattes af mælk eller bouillon) ½ dl vand 1 spsk olie
Svits presset hvidløg og hakket løg i olien. Kom den frosne spinat i + vand og kokosmælk i. skru ned til jævn (medium) varme og lad det varme til spinaten er tøet op. Rør af og til. Smag til med krydderierne. Tilsæt de frosne rejer og varm til rejerne er tøet op.
Arrangér hver portion. Server blandingen ovenpå spaghetti og med tomater, skåret i små tern ovenpå. Er dejlig friskt og giver flot farve til den grønne spinat.
Opskriften er skrevet af: sujo, 15-09-2003 17:46, redigeret: 18-09-2003 23:02
Andre opskrifter skrevet af sujo
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med rejerPastaretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11351 der ser denne opskrift.