Ingredienser: Bund: 3 æggehvider 150 g. sukker 150 g. mandler
Is: 3 æggeblommer ½ dl. sukker ca. 3 dl. piskefløde 120 g. daim. Fremgangsmåde:
Bund: Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. Vend forsigtig de blendede mandler i. Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. bages ved 170 gr. i ca 40 min. på nederste ribbe... hvorefter den afkøles.
Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak chokoladen groft og kom den i cremen - tag lidt fra til pynt - . Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.
Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering.
Opskriften er skrevet af: akpn, 17-09-2003 16:36, redigeret: 21-09-2003 20:33
Andre opskrifter skrevet af akpn
Findes i følgende kategorier: LagkagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 27388 der ser denne opskrift.