Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Daim Lagkage

Mængde/antal pers: 1 lagkage

Ingredienser:
 Bund:
 3 æggehvider
 150 g. sukker
 150 g. mandler


 Is:
 3 æggeblommer
  dl. sukker
 ca. 3 dl. piskefløde
 120 g. daim.
Fremgangsmåde:

Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend forsigtig de blendede mandler i. Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden.
bages ved 170 gr. i ca 40 min. på nederste ribbe... hvorefter den afkøles.

Is:
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak chokoladen groft og kom den i cremen - tag lidt fra til pynt - . Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.

Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud time før servering.

Opskriften er skrevet af: akpn, 17-09-2003 16:36, redigeret: 21-09-2003 20:33

Andre opskrifter skrevet af akpn
Findes i følgende kategorier:  Lagkager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 27454 der ser denne opskrift.