Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Roulade, med forskelige former for fyld

En hurtig lille ting til gæster, fyldet kan varieres i en uendelighed. Her er 3 forslag til fyld.

Mængde/antal pers: 1 stk

Ingredienser:
 3 æg
 1 1/2 dl sukker
 3/4 dl hvedemel
 3/4 dl kartoffelmel
 1 tsk vaniljesukker
 1 tsk bagepulver


 Fyld1:
 4 dl piske fløde
 1/4 glas hindbærsyltetøj


 Fyld2:
 100 g smeltet nougat
 2 dl piskefløde


 Fyld3:
 100 g revet marcipan
 2 1/2 dl jordbær i små tern
 1/2 dl sukker
Fremgangsmåde:

Æg og sukker røres lyst og luftigt, ca 5 min.
Resten af ingredienserne piskes i, og dejen fordeles ud på en bagepapirs beklædt bageplade.
Bag bunden ved 225 grader alm ovn i 7 minutter, pas på de ikke brænder på.
Vend bunden ud på et sukkerdrysset stykke bagepapir, og træk bagepapiret på bunden, af.
Lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.

Valg af fyld:

Fyld1:
Fløden piskes stiv, hindbær syltetøjen piskes blød, og vendes i flødeskummet med 2 spsk flormelis.

Fyld2:
Nougaten smeltes over vandbad og afkøles, fløden piskes, men ikke for stift, og nougaten vendes i.

Fyld3:
Fløden piskes stiv, og blandes med sukker, marcipan og jordbær.

Fordel fyldet i et jævnt lag over bunden, og rul den sammen på langs til en roulade. Rul rouladen ind i sølvpapir, og
sæt den i køleskabet i mindst 30 min, server dekoreret efter ønske.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 23-09-2003 10:06, redigeret: 23-09-2003 10:44

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21956 der ser denne opskrift.