Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Efterårsgryde

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 5 stilke bladselleri
 5 mellemstore løg
 evt. 1 fennikel
 5 gulerødder
 1 tsk. raps- eller olivenolie
 400 g kalve- eller oksekød i tern
  liter bouillon
 1 tsk. salt, peber
 3 spsk. hakket frisk persille eller basilikum.
Fremgangsmåde:

Skær bladselleri, løg og fennikel i tern og gulerødderne i skiver på af cms tykkelse. Varm olien op i en gryde og svits grønsagerne heri. Tilsæt kødet og svits det sammen med grøntsagerne i 5 min. Drys med salt og tilsæt bouillonen. Lad gryderetten simre ca. time. Tilsæt persille eller basilikum, kog et par minutter mere. Smag til med salt og peber og server retten med kogte kartofler og masser af godt brød.

Opskriften er skrevet af: Solde, 24-09-2003 13:04, redigeret: 09-11-2003 17:22

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13405 der ser denne opskrift.