Frugtsalat: 1 banan 1 appelsin 1 æble 100 g rosiner
Fremgangsmåde:
Risene bringes i kog i 9 dl vand tilsat 1 tsk. salt. Koger i 8 min. Det overskydende vand hældes fra. Risene står i yderligere 8 min. Ingefær og hvidløg hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver, som alt sammen svitses i olien. Gulerødder i tændstiktynde strimler, squash i halve skiver og løg i tynde både tilsættes og svitses hurtigt med. Rejerne og ½ - 1 dl sojasauce tilsættes. Koger i 2 min. Risene blandes sammen med rejer og grøntsager og svitses hurtigt med. Smag til med salt og peber.
Serveres med Frugtsalat: Frugterne skæres i fine tern og blandes med rosiner.
Opskriften er skrevet af: Solde, 24-09-2003 13:12, redigeret: 09-11-2003 17:33
Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med rejerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7923 der ser denne opskrift.