Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Mulligatawny Suppe

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 400-600 g kyllingebryst
 1 liter vand
 1 stort løg
 2 porrer
 1 stor rød peberfrugt
 2 tsk. karry
 2 tomater
 1 fed hvidløg
 1 tsk. timian
 3 spsk. majsstivelse i 1 dl vand
 1 dl fløde 13%
 salt og peber
Fremgangsmåde:

Kyllingebrystet koges i vandet i ca. ½ time.
Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver).
Løg, porrer og peberfrugt skæres i ringe. Tomaterne hakkes fint.
Grøntsager og timian gives et opkog i suppen.
Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.
Kyllingestykkerne varmes igennem i suppen.

Serveres med masser af godt brød.

Opskriften er skrevet af: Solde, 24-09-2003 13:14, redigeret: 09-11-2003 17:50

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Retter med kylling Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10358 der ser denne opskrift.