Ingredienser: 400-600 g kyllingebryst 1 liter vand 1 stort løg 2 porrer 1 stor rød peberfrugt 2 tsk. karry 2 tomater 1 fed hvidløg 1 tsk. timian 3 spsk. majsstivelse i 1 dl vand 1 dl fløde 13% salt og peber Fremgangsmåde:
Kyllingebrystet koges i vandet i ca. ½ time. Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver). Løg, porrer og peberfrugt skæres i ringe. Tomaterne hakkes fint. Grøntsager og timian gives et opkog i suppen. Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber. Kyllingestykkerne varmes igennem i suppen.
Serveres med masser af godt brød.
Opskriften er skrevet af: Solde, 24-09-2003 13:14, redigeret: 09-11-2003 17:50
Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier: Retter med kyllingSupperKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10358 der ser denne opskrift.