Ingredienser: 50 g gær 3 dl. fingerlun vand 2 spsk. olivenolie ½ tsk. salt 2 spsk. honning 200 g rugmel Ca. 250 g hvedemel
Fremgangsmåde:
Udrør gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt, honning og rugmel. Kom så hvedemelet i, først halvdelen og dernæst små dele ad gangen. Æltes med 200 tag til en glat dej. Hæver i 1 time.
Deles i 10 - 14 lige store stykker, der formes til flade rektangulære klapper. Hæver 30 min. på bageplade tildækket.
Pensles med lidt vand eller olie og prikkes med en gaffel.
Bages ved 200 grader i 15 min.
Kan fryses.
Opskriften er skrevet af: Rikke, 11-10-2003 17:32, redigeret: 09-11-2003 20:18
Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier: BrødBollerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18655 der ser denne opskrift.