Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pasta med lakse-flødesauce

Ultralækker og hurtig pastaret, til de lune sommernætter

Mængde/antal pers: 2-3 personer

Ingredienser:
 250 g. laks
 1 pk frisk pasta
 2 forårsløg
 1 fed hvidløg
 50 gr. østershatte (kan skiftes ud med champignoner)
 skal og saft af 1 citron
 ½ liter fløde
 1 klat smør til stegning
 lidt salt
Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hak hvidløg og forårsløg, sautér dem let i smørret på en sautérpande. Pil østerhattene i strimler og læg dem på panden sammen med hvidløget og forårsløgene. skær laksen i terninger og læg den på panden sammen med fløden. tilsæt revet citronskal og saft. smag til med salt. Lad retten småsimre i ca. 5-10 min., hvorefter den serveres med pastaen.

Opskriften er skrevet af: noogs, 17-10-2003 16:17, redigeret: 09-11-2003 20:55

Andre opskrifter skrevet af noogs
Findes i følgende kategorier:  Retter med laks Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
buron@eriksminde.dk: Har afprøvet denne opskrift
buron@eriksminde.dk kommentar: En lækker måde at spise laks på. Prøv at sautere små tern af rød peber med løg og champignon. Det smager godt, er sundt og pifter retten op farvemmæssigt. Kan du li' chili, så prøv også lidt chilisauce i.Så er det bare mums.
Anne-Lise


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 59832 der ser denne opskrift.