Ingredienser: 2 æg 80 g sukker 1 tsk. vaniljesukker 1 tsk. bagepulver 180 g hvedemel 1 moset moden banan 75 g finthakket mørk chokolade 125 g smør Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker godt sammen til en luftig masse. Sigt de tørre ingredienser ned i massen og rør rundt. Rør forsigtigt banan og chokolade i og slut med smeltet,afkølet smør. Fordel dejen i en fast muffinform eller papirsforme. Dejen hæver ca. 1/3, så fyld ikke formene helt op. Bages i forvarmet ovn ved 180 grader i 20-25 min.
Opskriften er skrevet af: louise, 19-10-2003 13:38, redigeret: 26-04-2009 20:49
Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier: MuffinsKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: De smager super lækkert - dejlige svampede - de kan tages direkte fra fryseren og tøs op i mikroen på 30 sek - smager som nybagte!
Andre kommentarer: skovdal: Har afprøvet denne opskrift skovdal kommentar:Rigtig lækre muffins. Vil helt sikkert bage dem igen :o) Sus230: Har afprøvet denne opskrift Sus230 kommentar:Gode muffins. Jeg kan godt lide, at muffindej er tyndere, så jeg kom 1,5 dl mælk i.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 84328 der ser denne opskrift.