Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Horn med smør

Meget nemme og hurtiglavede brød til morgenbordet eller eftermiddagskaffen.

Mængde/antal pers: 12 stk.

Ingredienser:
 100 g smør
 1½ dl mælk
 1 æg
 50 g gær
 400 g hvedemel
 ½ tsk salt
 1 tsk sukker
Fremgangsmåde:

Smørret smeltes, mælk, æg, og gær piskes ud heri. Mel, salt og sukker tilsættes og det hele æltes godt igennem. Derefter deles dejen i 2 dele, og hver del rulles ud i en cirkel, som deles i 4 trekanter. Rul hvert stykke fra den lange side ind mod midten, så hvert stykke danner et horn. Hornene hæver ca 10 min., pensles med æg og bages midt i ovnen ved 225 grader i ca. 12 min.

Opskriften er skrevet af: louise, 19-10-2003 13:48, redigeret: 09-11-2003 21:07

Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig gode horn - og det på trods af den korte hævetid! Jeg synes at hornene bliver svære at rulle, når man skærer dem ud som 1/4 cirkel - jeg foretrækker at rulle en stor firkant ud - og så skære denne i rektangler af 10x20 cm - disse skæres så diagonalt for at få lange trekanter, der så kan foldes med den brede side mod spidsen.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5676 der ser denne opskrift.