Ingredienser: 2 dl piskefløde 300 g mørk Marabou 100 g hvid chokolade 100 g blød nougat ½ dl Grand Manier skal af ½ appelsin ca. 250 g overtrækschokolade.
Fremgangsmåde:
Fløden koges op. Chokolade og nougat smeltes deri. Grand Manier og appelsinskal blandes i. Et fladt fad ( ca. 20 gange 20cm) beklædes med bagepapir. Massen hældes i, i ca. 1 cm. tykkelse. Sættes i køleskabet ca. 1 døgn. Skæres i tern. Køles evt. igen. Overtrækkes med chokolade og pyntes med appelsinkagepynt.
Overtrækschokoladen kan godt finde på at gryne lidt. Dette gør den umulig at bruge, derfor smelt ikke for meget ad gangen. Hvis den gryner, kan man prøve at fortynde den med lidt fløde.
Opskriften er skrevet af: Vibbe, 27-10-2003 11:39, redigeret: 09-11-2003 22:37
Andre opskrifter skrevet af Vibbe
Findes i følgende kategorier: Søde sagerJulesmåkager og -godterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: Linda Jensen: Har afprøvet denne opskrift Linda Jensen kommentar:De smager HELT fantastisk, sjældent har jeg fået noget så godt som var hjemmelavet julekonfekt... Prøv dem og de er mega lette at lave, man behøver ik at overtrække dem med chokolade, hvis man syntes det bliver for meget, kunne evt drysses med lidt god kakao i stedet...:O)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9860 der ser denne opskrift.