|
|
|
Tunfisketournedos I'Italienne
Mængde/antal pers: 6 pers
|
|
Ingredienser:
6 forårsløg
6 skiver a 180 g frisk tunfisk (fra fiskehandleren)
salt
friskkværnet, hvidt peber
50 g smør
2 spsk olivenolie
3½ dl tør hvidvin
175 g østershatte
6 halve soltørrede tomater
2½ dl piskefløde
2 spsk syltede kapers
6 skiver italiensk filonebrød
3/4 dl olivenolie
175 g chilipasta
Pynt:
6 store kapers med stilk
Fremgangsmåde:
Skær roden af forårsløgene, del 2 på langs og skær resten i meget skrå ringe. Blancher de 2, der er delt, i 2 min. i letsaltet vand og overhæld dem med koldt vand. Tør forårsløgene tørre i køkkenrulle og bind nu et stykke om hvert stykke tunfisk. Bind tilsidst en bomuldstråd om det hele. Krydr tournedoserne på begge sider. Brun dem let på begge sider i det godt varme smør og olivenolie. Tag dem over på et fad. Hæd vinen på panden og kom resten af forårsløgene, halvdelen af østershattene, der er skåret i tynde strimler, og tomaterne i. Lad det simre i 3-4 min. og tag det over til tournedoserne. Hæld nu fløden på panden sammen med kapers og lad det koge kraftigt i 2-3 min. Læg tournedoserne i saucen og giv dem 2½ min. på hver side, så de bliver varme.
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Rist brødskiverne gyldne på hver side i olien. Anret tournedos på brødskiven og fordel saucen over. Pynt med de resterende rå østershatte, en kapers med stilk og garner med chilipastaen. Server retten rygende varm.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30:00
, redigeret: 17-06-2001 18:33:00
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Festmad Retter med tun
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6249 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|