Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Tunfisketournedos I'Italienne

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 6 forårsløg
 6 skiver a 180 g frisk tunfisk (fra fiskehandleren)
 salt
 friskkværnet, hvidt peber
 50 g smør
 2 spsk olivenolie
 3½ dl tør hvidvin
 175 g østershatte
 6 halve soltørrede tomater
 2½ dl piskefløde
 2 spsk syltede kapers
 6 skiver italiensk filonebrød
 3/4 dl olivenolie
 175 g chilipasta
 Pynt:
 6 store kapers med stilk
Fremgangsmåde:

Skær roden af forårsløgene, del 2 på langs og skær resten i meget skrå ringe. Blancher de 2, der er delt, i 2 min. i letsaltet vand og overhæld dem med koldt vand.
Tør forårsløgene tørre i køkkenrulle og bind nu et stykke om hvert stykke tunfisk. Bind tilsidst en bomuldstråd om det hele.
Krydr tournedoserne på begge sider. Brun dem let på begge sider i det godt varme smør og olivenolie. Tag dem over på et fad.
Hæd vinen på panden og kom resten af forårsløgene, halvdelen af østershattene, der er skåret i tynde strimler, og tomaterne i. Lad det simre i 3-4 min. og tag det over til tournedoserne. Hæld nu fløden på panden sammen med kapers og lad det koge kraftigt i 2-3 min.
Læg tournedoserne i saucen og giv dem 2½ min. på hver side, så de bliver varme.

Kog pastaen efter anvisningen på posen. Rist brødskiverne gyldne på hver side i olien. Anret tournedos på brødskiven og fordel saucen over.
Pynt med de resterende rå østershatte, en kapers med stilk og garner med chilipastaen.
Server retten rygende varm.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30:00 , redigeret: 17-06-2001 18:33:00

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med tun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6249 der ser denne opskrift.