|
|
|
Franske flutes
Skønne flutes med sprød skorpe
Mængde/antal pers: 3 stk
|
|
Ingredienser:
750 g hvedemel
1/2 liter koldt vand
15 g gær
3 tsk salt
Fremgangsmåde:
Melet kommes i en skål, og det kolde vand æltes med melet i ca. 8 min. med røremaskine eller håndmixer. Dejen klistrer en del, så pas på med håndmixeren!! Dejen skal være meget elsastisk. Gæren smuldres, og æltes sammen med dejen, til den ikke kan ses. Drys saltet i og ælt endnu 2 min.Tildæk derefter dejen, og sæt den i køleskabet i 5-6 timer. Tag forsigtigt dejen ud på et melstrøet bord. Den må IKKE æltes, da luften fra dejen ellers vil forsvinde. Fordel forsigtigt dejen til et rektangulært stykke, og del den i 3 på langs. Læg bødene forsigtigt over på en bageplade beklædt med bagepapir. Sno hvert brød et par gange, så undgår du at brødene flyder ud. Drys mel over, og lad dem efterhæve på pladen i 30 min. Sættes derefter i forvarmet ovn ved 275 grader i 8 min. Derefter dæmpes varmen til 200 grader, og bagningen fortsættes i 20 min. Afkøles på rist.
|
|
Opskriften er skrevet af: louise, 13-11-2003 19:17
Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier: Brød Tilbehør
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: brkc: Har afprøvet denne opskrift brkc kommentar: En fantastisk opskrift, har altid disse flutes i fryseren
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13097 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|