Ingredienser: 4 kyllingefileter 1 bdt. forårsløg 200 g revet ost ½ l madlavningsfløde salt og peber
Fremgangsmåde:
De 4 kyllingefileter gennemsteges på en pande med lidt fedtstof og salt. Læg dem i et ildfast fad.
Rengør forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Placer dem oven på kyllingefileterne i fadet. Madlavningsfløde hældes over kyllingestykkerne, og det revede ost drysses henover. Tilsæt evt. lidt salt og peber.
Sættes i forvarmet ovn i 30-40 min. ved 180 grader.
Server løse ris til.
(Forårsløgene kan erstattes med porrer)
Opskriften er skrevet af: louise, 15-11-2003 16:11, redigeret: 25-11-2003 10:04
Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadHovedretterRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13223 der ser denne opskrift.