Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kylling og forårsløg i flødesauce

En lækker ret, som er nem og hurtig at tilberede!

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 kyllingefileter
 1 bdt. forårsløg
 200 g revet ost
 ½ l madlavningsfløde
 salt og peber


Fremgangsmåde:

De 4 kyllingefileter gennemsteges på en pande med lidt fedtstof og salt. Læg dem i et ildfast fad.

Rengør forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Placer dem oven på kyllingefileterne i fadet. Madlavningsfløde hældes over kyllingestykkerne, og det revede ost drysses henover. Tilsæt evt. lidt salt og peber.

Sættes i forvarmet ovn i 30-40 min. ved 180 grader.

Server løse ris til.

(Forårsløgene kan erstattes med porrer)

Opskriften er skrevet af: louise, 15-11-2003 16:11, redigeret: 25-11-2003 10:04

Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13223 der ser denne opskrift.