Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Louises koteletter i fad

Smager bare godt!

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 svinekoteletter
 2 løg
 250 g champignon
 1 ds flåede tomater
 1/4 l fløde
 evt. jævning til sauce
 salt og peber
Fremgangsmåde:

Koteletterne gennemsteges på en pande med lidt fedtstof, og lægges herefter over i et ildfast fad.

Løg skæres i tynde skiver, og vendes på stegpanden til løgringene har delt sig. Placer dem oven på koteletterne.

Champignon rengøres og vendes på samme pande, til de er let gyldne. Vendes over i fadet.

Panden steges af med en smule vand, og fløden tilsættes.

De flåede tomater anrettes oven på koteletterne. Mos dem en anelse ud.

"Saften" fra tomaterne kommes over i fløden på panden, og koges op. Jævn evt. saucen inden den smages til med salt og peber. Hæld til sidst saucen over i fadet.

Steg videre i ovn i ca. 50 min ved 200 grader.

Server løse ris til.

Opskriften er skrevet af: louise, 15-11-2003 16:27

Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8631 der ser denne opskrift.