Denne marmelade er virkelig skøn, og er meget nem at lave!
Mængde/antal pers: 2 store glas
Ingredienser: 800 g bær (Evt. bærsymfoni af mærket Luxus Grønt) 600 g sukker 1 tsk melatin tilsat konserveringsmiddel
Fremgangsmåde:
Bærrene lægges skiftesvis med sukkert over i en stor gryde. Lad bærrene trække et par timer. Varm LANGSOMT op under gryden til kogepunktet. Rør rundt med en hulske. På den måde bliver bærrene most en anelse ud. Lad marmeladen koge i ca. 7 min. under konstant omrøring. Herefter tilsættes melatin og et par ekstra skefulde sukker. Vær sikker på, at den anvendte melatin indeholder konserveringsmiddel, ellers skal der tilsættes atamon. Kog videre i et par minutter inden marmeladen hældes på rengjorte glas. Tilslut omgående glassene!
(Jeg har valgt at anvende bærsymfoni, som købes på frost. Andre bær, enten friske eller frosne, kan anvendes efter smag)
Opskriften er skrevet af: louise, 20-11-2003 12:23
Andre opskrifter skrevet af louise
Findes i følgende kategorier: SyltningKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5820 der ser denne opskrift.