Ingredienser: 1 kg mel 50 g gær 6 dl mælk 50 g smør 2 tsk salt 2 tsk sukker Fremgangsmåde:
Gæren opløses i den lune mælk, de øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes til den er ensartet. Hæver lunt i ca. 20 min. Dejen deles i to, og formes til brød. Sættes på en bageplade, og efterhæver i ca 30 min. Brødene ridses, og pensles med mælk. Bages i en 220 grader varm ovn i 25-30 min.
Opskriften er skrevet af: amandacbk, 22-11-2003 23:19, redigeret: 04-01-2004 18:32
Andre opskrifter skrevet af amandacbk
Findes i følgende kategorier: BrødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: Snackman: Har afprøvet denne opskrift Snackman kommentar:For at sætte prikken over i'et så prøv at komme lidt smelte smør på brødet og strøg med sukker over på, inden brødet sættet i ovnen. Det smager fantastisk.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15786 der ser denne opskrift.