Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bagte rabarber med marengs

God dessert

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 400 gr. snittede rabarberstilke
 4 spsk. frugtsaft fx. jordbær el. solbær
 3 spsk. rørsukker
 Korn af 1/2 vanilie eller lidt hakket syltet ingefær


 Kokosmarengs:


 1. stor pasteuriseret æggehvide
 1 knsp. salt
 75 g sukker
 2 spsk. kokosmel
Fremgangsmåde:

Kom rabarber, frugtsaft, sukker og vaniliekorn i en gryde og damp rabarberne til de er møre.

Afkøl og saml dem evt. til med yderlige sukker.
Fordel rabarberne i fire små ovnfaste skåle.

Pisk æggehviderne med salt samt halvdelen af sukkeret.
Kom det sidste sukker i og pisk yderlige et øjeblik, og vend kokosmel i.

Fordel dejen over raberberne, og bag dem ved 200 - 225 grader ca. 4-5 minutter til dejen er gylden.

Opskriften er skrevet af: Rikke, 26-11-2003 20:45, redigeret: 27-11-2003 16:25

Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7679 der ser denne opskrift.