Ingredienser: 400 gr. snittede rabarberstilke 4 spsk. frugtsaft fx. jordbær el. solbær 3 spsk. rørsukker Korn af 1/2 vanilie eller lidt hakket syltet ingefær
Kokosmarengs:
1. stor pasteuriseret æggehvide 1 knsp. salt 75 g sukker 2 spsk. kokosmel Fremgangsmåde:
Kom rabarber, frugtsaft, sukker og vaniliekorn i en gryde og damp rabarberne til de er møre.
Afkøl og saml dem evt. til med yderlige sukker. Fordel rabarberne i fire små ovnfaste skåle.
Pisk æggehviderne med salt samt halvdelen af sukkeret. Kom det sidste sukker i og pisk yderlige et øjeblik, og vend kokosmel i.
Fordel dejen over raberberne, og bag dem ved 200 - 225 grader ca. 4-5 minutter til dejen er gylden.
Opskriften er skrevet af: Rikke, 26-11-2003 20:45, redigeret: 27-11-2003 16:25
Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7679 der ser denne opskrift.