Havregryn, mel og sukker blandes i en skål. Fedtstoffet smuldres i melblandingen med fingrene til en grynet masse Dejen trykkes ud i en smurt tærteform, ca. 24 cm i diameter Tærtebunden bages i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. Bær og sukker blandes, og der røres til sukkeret er opløst. Tærtebunden fyldes med bærene, og der serveres creme fraiche til. Bærene må gerne være optøede fra fryseren.. Der kan også varieres med bær, man har til rådighed. Man kan også servere flødeskum til tærten i stedet for creme fraiche.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 24-11-2001 19:24, redigeret: 30-04-2002 20:41
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11151 der ser denne opskrift.