|
|
|
Rejer i karry med flødesovs
Rejer kan erstattes med kylling- eller kalkunkød.
Mængde/antal pers: 4 pers (?)
|
|
Ingredienser:
2 løg
2 gulerødder
3-6 fed hvidløg
200 g rejer
3/4 l fløde 13%
400 g pasta
karry (god)
olie
tomatketchup
salt
peber
evt. chili
Fremgangsmåde:
Hak løgene i mellemstore tern, skræl og hak også gulerødderne i tern. Svits karryen i olie, kom løg og gulerødder i og svits videre i 5 min. (Sæt pastaen over og kog den som anvist på pakken.) Tilsæt de knuste og hakkede hvidløg, fløde, rejer og en lille smule ketchup. Når retten koger, skrues ned, så det står og bobler stille og roligt. Det hele smages til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt chili.
Rejer kan erstattes med kylling- eller kalkunkød, så skal kødet bare svitses sammen med karryen.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 29-01-2002 10:26
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Festmad Hverdagsmad Retter med rejer Pastaretter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11170 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|