Ingredienser: 300 g mel 200 g nutana/margarine 300 g sukker 2 dl vand 3 æg 2 spsk cacao 4 tsk vanillie 2 tsk bagepulver
Glasur : 125 g nutana/margarine 200 g flormelis 75 g kokosmel 4 spsk kaffe 1 tsk vanilie Fremgangsmåde:
Æg piskes med sukker sigt cacaoen derefter de øvrige ingredienser. Tilsids vandet. Hældes i en bradepande på 25 x 30 cm. Bages i 25 - 30 min ved 190° på midterste rille. Når kagen er kold kommes glasuren på.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 03-12-2003 22:48, redigeret: 19-12-2006 20:51
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4942 der ser denne opskrift.