Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chicken-chili-pie

En lille hot oplevelse

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 3 dl mel
 100 g smør
 1 dl hytteost
 2 kyllingebrystfiletter
 2 porrer
 1/2-1 frisk chili
 1 spsk smør
 1 spsk carry
 1 tsk salt
 4 æg
 1 1/2 dl hytteost
 2 dl mælk
Fremgangsmåde:

Hak mel og smør sammen til en krynet masse. Tilsæt hytteost. Saml dejen hurtigt. Tryk eller rul dejen ud og beklæd en tærteform (23 cm) med den. Stil den køligt. Sæt ovnen på 200 gr.

Skær kyllingefiletterne ud i små strimler. Skyl porrerne og strimmel dem. Skær chilierne i tynde ringe og fjern kernerne.

Steg kyllingen i lidt smør på en varm pande. Rør porrestrimlerne i. Tilsæt carry, chili, salt og lad det stege et par minutter.

Pisk æg, hytteost og mælk sammen. Prik tærtebunden godt med en gaffel og forbag den midt i ovnen i 10 min.

Fordel kyllingefyldet i tærtebunden og hæld æggemassen over.

Bag tærten midt i ovnen i ca. 45 min.


Opskriften er skrevet af: Rollike, 07-12-2003 15:31

Andre opskrifter skrevet af Rollike
Findes i følgende kategorier:  Frokost Hovedretter Retter med kylling Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16962 der ser denne opskrift.