Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fuldkornspasta med kødsauce

sund pastaret

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1 løg
 250 g champignon
 2 stilke bladselleri
 1 squash
 50 g soltørrede tomater
 1 spsk. olie
 300 g hakket oksekød (8-10%)
 1 dåse flåede tomater
 Salt
 Peber


 300 g fuldkornspasta eller spaghetti


Fremgangsmåde:

Hak løget fint. Skær champignon og bladselleri i tynde skiver og skær squashen i mindre stykker.
Skær de soltørrede tomater i strimler. Hvis de er meget hårde kan de trække et øjeblik i kogende vand.

Svits løg og bladselleri i olien ved lav varme i en tykbundet gryde, til løgene er klare. Tilsæt squashen og champignoner og lad dem stege med, til det meste af væden er fordampet.
Kom det hakkede oksekød i gryden og lad det tage farve.

Hæld de flåede tomater og de tørrede tomater ved. Smag til med salt og peber, og lad retten koge godt sammen i et kvarters tid.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og server straks.

Opskriften er skrevet af: Rikke, 21-12-2003 20:47, redigeret: 16-03-2004 00:05

Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10196 der ser denne opskrift.