Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Frække fisk (lakse carpaccio)

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 2 pk. lakse carpaccio


 Tomat-agurkesalat:
 8 små kryddertomater
 1/2 agurk
 1 skalotteløg
 1 bdt. brøndkarse
 1/2 bdt. purløg
 salt og peber
 skal og saft af 1/2 lime
 1 spsk. olivenolie


 evt. parmesan
Fremgangsmåde:

Carpaccio: Fordel laksen på fire tallerkener og hæld olien over.
Tomat-agurkesalat: Skær tomater og agurk i kvarte, fjern kernerne og skær dem i tynde skiver. Skræl løget og skær det i tynde både. Vend det hele med salt, peber, limeskal, -saft og olivenolie. Tilsæt til sidst brøndkarse og purløg. Anret salaten som en lille tæt bunke midt på fisken.
Pynt evt. med parmesan.

Opskriften er skrevet af: mokilla, 04-01-2004 16:05, redigeret: 07-04-2004 21:39

Andre opskrifter skrevet af mokilla
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13386 der ser denne opskrift.