Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Svenske julesild

Rigtig lækre julesild (kan dog også spises selvom det ikke er jul)

Ingredienser:
 4 – 6 kryddersild eller spegesild efter smag
 ¼ l vindruekerneolie
 ¼ l rødvinseddike
 ¼ l sødmælk
 ¼ l kærnemælk
 375 g sukker
 3 løg i tynde ringe
 5 laurbærblade
 1 tsk. paprika eller cayennepeber
 1 tsk. stødt peberkorn
 1 tsk. tomatpuré
 1 tsk. engelsk sovs
 1 grøn peber i ringe
 1 bundt dild (godt skyllet, tørret og hakket)
 1 bundt persille (godt skyllet)
Fremgangsmåde:

Filetér sildene (eller få fiskehandleren til det). Udvand fileterne natten over. Skær dem i mundrette stykker. Bland alle ingredienserne til marinaden i en stor krukke eller en skål. Kom sildene i og stil i køleskab i en uge med låg på, evt. en stor tallerken eller film. Så er sildene spiseklar.

Sildene kan holde sig på køl (5 grader eller derunder) i cirka 8 dage.


Opskriften er skrevet af: mokilla, 04-01-2004 16:22, redigeret: 04-01-2004 16:23

Andre opskrifter skrevet af mokilla
Findes i følgende kategorier:  Frokost Julemad Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5486 der ser denne opskrift.