En meget delikat chokoladekage, som kan bruges til kaffen eller til et stykke vaniilieis til dessert
Mængde/antal pers: Ca. 6 pers.
Ingredienser: Dej: 90 g smør 30 g sukker 20 g rasp 90 g smeltet chokolade 50 g past. æggeblommer
Æggemasse: 90 g æggehvider 50 g sukker Fremgangsmåde:
Dej: Pisk hviderne og sukker stive. Smør, sukker, rasp røres sammen tilsæt smeltet chokolade og æggeblommerne forsigtigt, det røres sammen til en jævn masse. PAS PÅ chokoladen ikke er for varm.
Æggehviderne vendes forsigtigt i og det vendes sammen til en jævn masse. 300 g dej kommes i en rund form (ca. 16 cm i dia) Der gemmes en pæn rest til pynt. Den bages 40 min. I ovnen på 180* Køles helt af. (den skal falde sammen, så den sætter sig) Resten af dejen kommes oven på bunden.
Drys med kakao evt. pynt med bær. Den er god til en gang vanille is.
VELBEKOMME..
Opskriften er skrevet af: Sebel, 29-01-2004 09:05, redigeret: 07-04-2004 23:09
Andre opskrifter skrevet af Sebel
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5966 der ser denne opskrift.