Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Wennebergs Sacher Torten

En meget delikat chokoladekage, som kan bruges til kaffen eller til et stykke vaniilieis til dessert

Mængde/antal pers: Ca. 6 pers.

Ingredienser:
 Dej:
 90 g smør
 30 g sukker
 20 g rasp
 90 g smeltet chokolade
 50 g past. æggeblommer


 Æggemasse:
 90 g æggehvider
 50 g sukker
Fremgangsmåde:

Dej:
Pisk hviderne og sukker stive.
Smør, sukker, rasp røres sammen tilsæt smeltet chokolade og æggeblommerne forsigtigt, det røres sammen til en jævn masse.
PAS PÅ chokoladen ikke er for varm.

Æggehviderne vendes forsigtigt i og det vendes sammen til en jævn masse.
300 g dej kommes i en rund form (ca. 16 cm i dia)
Der gemmes en pæn rest til pynt.
Den bages 40 min. I ovnen på 180*
Køles helt af. (den skal falde sammen, så den sætter sig)
Resten af dejen kommes oven på bunden.

Drys med kakao evt. pynt med bær.
Den er god til en gang vanille is.

VELBEKOMME..


Opskriften er skrevet af: Sebel, 29-01-2004 09:05, redigeret: 07-04-2004 23:09

Andre opskrifter skrevet af Sebel
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5966 der ser denne opskrift.