Disse trøffelkugler med nutella er bare lækre! De er gode at have med som værtindegave.
Mængde/antal pers: 30-36 stk.
Ingredienser: 250 g flødechokolade (Marabou) 40 g smør 3-4 spsk kaffefløde 80 g nutella (Nussenia)
overtræk: 200 g mørk chokolade 50 g hakkede hasselnødder Fremgangsmåde:
Smelt chokolade med smør og kaffefløde over vandbad. Bland nutellaen i og afkøl nogle timer på køkkenbordet (ca. 3-4 timer) eller i køleskabet (1-2 timer). Massen skal have en konsistens, så du kan rulle den til kugler. Brug hænderne til at ruller dem til kugler. De er lidt klistrede, men de bliver hurtigt hårde.
Smelt den mørke chokolade og overtræk trøffelkuglerne ved at rulle dem rundt i chokoladen. Pynt med nødder ovenpå. Lad overtrækket størkne.
Kan holde sig op til to uger i tætlukket dåse.
Opskriften er skrevet af: Marianne, 29-01-2004 18:39
Andre opskrifter skrevet af Marianne
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6163 der ser denne opskrift.