Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bagte vindruer med fromage frais

Frisk Dessert efter en god Middag

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 g blå eller grønne vindruer
 1 vaniljestang
 5 spsk rørsukker
 4 spsk tør sherry, fx fino
 225 g karoline´s Fromage Frais 0,3%


Fremgangsmåde:

Skyl, halver og udsten vindruerne.Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint.Bland det med resten af sukkeret.
Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.
Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle
( a ca. 2 dl ) og bag vindruerne midt i ovnen i ca. 10 min ved 250°.
Ved serveringen : Kom lidt Fromage Frais over vindruerne og server resten i en skål ved siden af.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-02-2004 18:10, redigeret: 15-02-2004 15:09

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7315 der ser denne opskrift.