Pølsebrød kan alle li' -især denne sunde udgave!!!
Mængde/antal pers: 16 stk
Ingredienser: 2 gulerødder (ca 200 g) 25 g gær 2½ dl lunkent vand 2 tsk olie 1 tsk groft salt 1 æg 1½ dl grahams mel ca 6 dl hvedemel
1 pakke pølser (gerne Langelænders små brunch-pølser!!!)
Pensling: vand.
Evt fyld: sennep, chili-ketchup, løgketchup etc..
Fremgangsmåde:
Riv gulerødderne. Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca 1 time. Slå dejen ned og tril til en pølse der deles i 16 stykker. Tag hvert stykke og tril rund om en brunch-pølse. Smør evt sennep, chili-ketchup eller løgketchup på før du lægger pølsen på.
Efterhæver i ca 15 min. Pensles med vand og bages ca 15-20 min ved 225 grader.
Opskriften er skrevet af: spice-shit, 15-02-2004 09:41, redigeret: 06-03-2016 20:27
Andre opskrifter skrevet af spice-shit
Findes i følgende kategorier: BagningFrokostRetter med pølserKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig gode pølsehorn, grahamsmel og gulerødder gør sig godt i dejen! Jeg brugte hjemmelavet løgketchup samt revet mozarella som fyld (Et lille løg og 1-2 dl ketchup blendes i minihakker indtil løget er helt findelt)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 86396 der ser denne opskrift.