Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Sunde Pølsebrød (pølsehorn)

Pølsebrød kan alle li' -især denne sunde udgave!!!

Mængde/antal pers: 16 stk

Ingredienser:
 2 gulerødder (ca 200 g)
 25 g gær
 2½ dl lunkent vand
 2 tsk olie
 1 tsk groft salt
 1 æg
 1½ dl grahams mel
 ca 6 dl hvedemel


 1 pakke pølser (gerne Langelænders små brunch-pølser!!!)


 Pensling: vand.


 Evt fyld: sennep, chili-ketchup, løgketchup etc..


Fremgangsmåde:

Riv gulerødderne.
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca 1 time.
Slå dejen ned og tril til en pølse der deles i 16 stykker.
Tag hvert stykke og tril rund om en brunch-pølse. Smør evt sennep, chili-ketchup eller løgketchup på før du lægger pølsen på.

Efterhæver i ca 15 min.
Pensles med vand og bages ca 15-20 min ved 225 grader.

Opskriften er skrevet af: spice-shit, 15-02-2004 09:41, redigeret: 06-03-2016 20:27

Andre opskrifter skrevet af spice-shit
Findes i følgende kategorier:  Bagning Frokost Retter med pølser 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig gode pølsehorn, grahamsmel og gulerødder gør sig godt i dejen!
Jeg brugte hjemmelavet løgketchup samt revet mozarella som fyld (Et lille løg og 1-2 dl ketchup blendes i minihakker indtil løget er helt findelt)


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 86396 der ser denne opskrift.