Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Koteletter med ris

Utrolig hurtig at lave og smager bare rigtig godt.

Mængde/antal pers: 4-6 personer

Ingredienser:
 6-8 tynde koteletter
 8-10 skiver bacon
 mel
 salt
 peber
 50 g margarine/smør
 250 g champignoner
 4 tomater i skiver (evt. 1 ds. tomater)
 2 dl fløde


 4-6 dl ris
Fremgangsmåde:

Koteletterne vendes i mel tilsat salt og peber, brunes og lægges i et ovnfast fad. Champignonerer og tomaterne ristes og fordeles over koteletterne. Panden koges af og tilsættes fløde. Saucen smages til og hældes ved koteletterne.

Stegetid i ovn ca. 30 min. ved 180 grader.

Imens koges risene efter anvisning på pakken.

De ristede baconskiver lægges over koteletterne, når retten er taget ud af ovnen.

Retten serveres sammen med risene.

Opskriften er skrevet af: aan, 15-02-2004 11:14, redigeret: 15-02-2004 14:13

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød Retter med bacon FEDT NOK! (god mad der feder) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5695 der ser denne opskrift.