Tomatsauce: 1 ds. flåede tomater 1 spsk. revet parmesanost 2 tsk. oregano 1 tsk. sukker salt og peber
Tilbehør: Frisk pasta evt. brød Fremgangsmåde:
Kødboller: Krydr oksekødet med hvidløg, timian, salt og peber. Form farsen til 16-20 kødboller og steg disse igennem i olie ved middelstærk varme, uden at de bliver for mørke (ca. 5 min.)
Tomatsauce: Kør tomaterne i en blender eller foodprocessor, til der er opnået en ensartet masse. Hæld tomatmassen i en lille gryde og bring den i kog. Rør parmesanost, oregano og sukker i og smag til med salt og peber. Lad saucen småkoge i ca. 5 min.
Opskriften er skrevet af: aan, 15-02-2004 11:28, redigeret: 15-02-2004 14:09
Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med oksekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18799 der ser denne opskrift.