Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Krydrede oksekødboller med tomatsauce

Børn elsker det.

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g hakket oksekød
 1 finthakket fed hvidløg
 1 tsk. timian
 1 tsk. groft salt
 3/4 tsk. peber
 2-3 spsk. olivenolie


 Tomatsauce:
 1 ds. flåede tomater
 1 spsk. revet parmesanost
 2 tsk. oregano
 1 tsk. sukker
 salt og peber


 Tilbehør:
 Frisk pasta evt. brød
Fremgangsmåde:

Kødboller:
Krydr oksekødet med hvidløg, timian, salt og peber. Form farsen til 16-20 kødboller og steg disse igennem i olie ved middelstærk varme, uden at de bliver for mørke (ca. 5 min.)

Tomatsauce:
Kør tomaterne i en blender eller foodprocessor, til der er opnået en ensartet masse. Hæld tomatmassen i en lille gryde og bring den i kog. Rør parmesanost, oregano og sukker i og smag til med salt og peber. Lad saucen småkoge i ca. 5 min.

Opskriften er skrevet af: aan, 15-02-2004 11:28, redigeret: 15-02-2004 14:09

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18799 der ser denne opskrift.