Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Duer i ovn

Brug kun unge duer og retten er en succes

Mængde/antal pers: 2-4 personer

Ingredienser:
 4 unge duer
 4 spsk smør
 salt og peber
 ½ tsk. Rosenpaprika
 100 gram perleløg
 200 gram champignoner
 ¼ selleri
 ½ l bouilion
 11/2 dl tør sherry


Fremgangsmåde:

Flæk duerne på langs i to halve. Brun dem i smørret og drys med
salt, peber og paprika på en stegepande. Tag duerne op og læg dem i et ildfast fad eller
en serveringsgryde.
Brun derefter de hele perleløg og champignoner samt selleri skåret i små
terninger i smørret og hæld dem op til duerne.
Kog stegepanden af med bouilion og sherry og hæld også det ned til duerne.
Læg et låg eller alu-folie over og stil gryden ind i en 200 grader varm ovn
i 1 time- eller til duerne er absolut møre.
Server direkte fra fadet eller gryden
En salat af tomater, rå champignoner og strimler af peberfrugt i en
olie-eddikemarinade serveres til.
Råstegte eller franske kartofler.


Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 05-12-2001 22:18, redigeret: 28-04-2003 22:01

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med fjerkræ 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14596 der ser denne opskrift.