Ingredienser: 4 unge duer 4 spsk smør salt og peber ½ tsk. Rosenpaprika 100 gram perleløg 200 gram champignoner ¼ selleri ½ l bouilion 11/2 dl tør sherry
Fremgangsmåde:
Flæk duerne på langs i to halve. Brun dem i smørret og drys med salt, peber og paprika på en stegepande. Tag duerne op og læg dem i et ildfast fad eller en serveringsgryde. Brun derefter de hele perleløg og champignoner samt selleri skåret i små terninger i smørret og hæld dem op til duerne. Kog stegepanden af med bouilion og sherry og hæld også det ned til duerne. Læg et låg eller alu-folie over og stil gryden ind i en 200 grader varm ovn i 1 time- eller til duerne er absolut møre. Server direkte fra fadet eller gryden En salat af tomater, rå champignoner og strimler af peberfrugt i en olie-eddikemarinade serveres til. Råstegte eller franske kartofler.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 05-12-2001 22:18, redigeret: 28-04-2003 22:01
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: HovedretterRetter med fjerkræKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14596 der ser denne opskrift.