Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kalkunbryst med Pikant smag

Hurtig og nem mad

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 900 g kalkunbryst
 100 g pikant-ost
 150 g bacon
Fremgangsmåde:

Skyl og tør kalkunbrystet. Smør pikant-osten på og læg bacon-skiverne over.
Steg den i ovnen i ca. 35 min. og lad den trække ca. 10 min. inden servéringen.

Server fx med en fyldig salat og flutes.

Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 16-02-2004 17:36, redigeret: 12-05-2004 16:15

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Festmad Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7112 der ser denne opskrift.