|
|
|
Spinat-roulade med laks
En sikker vinder hos gæster
Mængde/antal pers: 4 personer
|
|
Ingredienser:
450 g. Grofthakket spinat
150 g. Margarine
4 Æggeblommer
4 Æggehvider
1/2 tsk. Citronskal
Salt, peber og muskatnød(kan udelades)
Fyld:
200 g. Røget laks
100 g. Flødeost, neutral
1 dl. Creme Fraiche
2 spsk. Dild
Dressing:
2 dl. Creme Fraiche
Lidt flødeost, neutral
Dild
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Spinaten blendes, margarine tilsættes i små blokke og blendes med. Æggeblommerne tilsættes sammen med citronskal, salt, peber og muskatnød. Blendes godt. Æggehviderne piskes stive og vendes i spinatblandingen. Dejen ligges på en bageplade med bagepapir. I den form som bagepladen har. Bages i ca. 35 min. ved 200 grader Når pladen tages ud af ovnen dækkes spinaten med et fugtigt viskestykke og står tildækket til den er afkølet.
Fyld: Laksen skæres i tern. Flødeost og Creme Fraiche blandes og der kommes dild i. Bland nu lakseterningerne i.
Fyldet smøres nu ud på den afkølede spinatplade og den rulles til en roulade.
Dressing: Bland Creme Fraiche og flødeost, smag til med dild, salt og peber
Servéres med dressing.
|
|
Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 16-02-2004 17:47, redigeret: 10-08-2006 18:03
Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier: Festmad Forretter Retter med laks
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25304 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|