Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Spinat-roulade med laks

En sikker vinder hos gæster

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 450 g. Grofthakket spinat
 150 g. Margarine
 4 Æggeblommer
 4 Æggehvider
 1/2 tsk. Citronskal
 Salt, peber og muskatnød(kan udelades)


 Fyld:
 200 g. Røget laks
 100 g. Flødeost, neutral
 1 dl. Creme Fraiche
 2 spsk. Dild


 Dressing:
 2 dl. Creme Fraiche
 Lidt flødeost, neutral
 Dild
 Salt og peber
Fremgangsmåde:

Spinaten blendes, margarine tilsættes i små blokke og blendes med. Æggeblommerne tilsættes sammen med citronskal, salt, peber og muskatnød. Blendes godt. Æggehviderne piskes stive og vendes i spinatblandingen.
Dejen ligges på en bageplade med bagepapir. I den form som bagepladen har.
Bages i ca. 35 min. ved 200 grader
Når pladen tages ud af ovnen dækkes spinaten med et fugtigt viskestykke og står tildækket til den er afkølet.

Fyld:
Laksen skæres i tern. Flødeost og Creme Fraiche blandes og der kommes dild i. Bland nu lakseterningerne i.

Fyldet smøres nu ud på den afkølede spinatplade og den rulles til en roulade.

Dressing:
Bland Creme Fraiche og flødeost, smag til med dild, salt og peber

Servéres med dressing.


Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 16-02-2004 17:47, redigeret: 10-08-2006 18:03

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Festmad Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25304 der ser denne opskrift.