200 gram smør smeltes i en tykbundet gryde. Melet tilsættes og bages. op med hønsebouilionen og aspargesvandet fra dåserne til en jævn suppe. Æggeblommerne røres op med piskefløden og hældes i suppen under omrøring ved svag varme. Når æggeblommer og fløde er tilsat, må suppen ikke koge. Resten af smørret piskes i. Når suppen begynder at blive jævn og fløjsagtig, tilsættes aspargesstykkerne. Aspargesstykkerne varmes igennem et øjeblik, smag efter med salt og hvid peber og suppen er færdig.
Serveres i bouilionkopper og med flutes til.
Kødboller kan også tilsættes, hjemmelavede, frosne eller fra dåse, hvis det er tradition, der hvor du bor.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 06-12-2001 14:47, redigeret: 23-01-2003 17:15
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadVintermadSupperNatmadFEDT NOK! (god mad der feder)Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6244 der ser denne opskrift.