Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Café Orangero

Mængde/antal pers: 4 stk

Ingredienser:
 40 g chokolade
 3 dl vand
 2½ dl mælk
 1 spsk nescafé
 8 cl Orangero (eller anden orangelikør)
 piskefløde
Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen over vandbad. Tilsæt vand og mælk og lad det koge. Kom nescaféen i og rør, til den er opløst.
Anretning:
Fordel orangelikøren i 4 glas og hæld den varme chokoladekaffe i. Pynt med flødeskum og et drys kakao.

Opskriften er skrevet af: Solde, 04-03-2004 11:59, redigeret: 17-03-2004 12:23

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Søde sager Varme drikke 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4696 der ser denne opskrift.