Bladselleristængerne vaskes og top og bund skæres fra. Hver stang flækkes på langs - og stængerne skæres herefter i skiver på den anden led - så det bliver til små tern. Tomaterne deles i kvarte og kernerne fjernes. Tomaterne skæres i små tern. Bladselleri og tomat blandes i en skål.
Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over bladselleri og tomat - og bland det godt.
Salaten stilles køligt mindst ½ time - indtil den skal serveres.
Er rigtig god som frisk tilbehør til mange retter.
Opskriften er skrevet af: Anja, 13-03-2004 22:48, redigeret: 13-03-2004 23:37
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: TilbehørSalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Den smager virkeligt godt - og så er den jo rigtig sund!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10144 der ser denne opskrift.