Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Chokolade-frappe

Mængde/antal pers: 4 glas

Ingredienser:
 Chokolade af:
 50 g chokolade
 3 dl mælk
 ½ dl vand


 Kaffe af:
 3 dl stærk kaffe
 2 tsk sukker


 Pynt:
 1 dl piskefløde
 2 spsk mandelflager
Fremgangsmåde:

Tilbered chokoladen og lad den blive helt kold.
Tilbered kaffen, sød den og lad også den blive helt kold.
Pisk fløden stiv og sæt den i fryseren ca. ½ time, til den er halvfrossen.
Anretning:
Bland kaffen og chokoladen og fordel det i 4 høje glas.
kom det halvfrosne flødeskum i og drys med mandelflager.
Variation:
Drikken kan smages til med appelsinsaft og pyntes med en appelsin rytter.

Opskriften er skrevet af: Solde, 17-03-2004 12:32

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Alkoholfri drikke Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11460 der ser denne opskrift.