Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fløde pasta

Godt som tilbehør til fx Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 2 dl piskefløde
 2 forårsløg
 100 g mange tout ærter (sukkerærter)
 salt
 peber.


Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigeligt vand tilsat salt og lidt olie. Skær grøntsager i små stykker på skrå. Når pastaen er færdig hældes vandet fra og tilsættes
fløden og grøntsagerne. Koges til fløden tykner og smages til med salt og peber.

Opskriften er skrevet af: Solde, 17-03-2004 13:27, redigeret: 06-06-2004 10:37

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16447 der ser denne opskrift.